fredag 28 september 2007

Mittstim tar paus.


Fan, jag sitter ofta och läser Mittstim och undrar hur jag uppfattas. Fan, jag misstänker att folk kan tro att jag är en tönt. Mittstim tar därför paus och återkommer så fort jag har kommit på ett knep att uppfattas som tuff. Jag vill vara tuff. Inte som Jerry Williams. Nej, nej, utan mer tuff som... som mig. Som mig själv! Adjö.

5 kommentarer:

Och vips så var vi tre... sa...

du är tuff som du är! Annars funkar ansiktshår ganska bra, titta på vikingarna. de var ett gäng matturister som behövde en ny vinkel. De skaffade skägg och svärd sen var saken "biff".

Axel sa...

Jag tycker att du är tuff Jakob. Det har hänt flera gånger att jag tänkt "Han Jakob är tuff. Jävligt tuff".

Jon sa...

Fast alla med ansiktshår är inte tuffa, tänk t ex på dom som har denna behårighet nere i mellanöstern springer omkring med långa klänningar. Det gäller att välja de med rätt attribut som som förebild och svärd e tufft, kjol eller klänning inte så tufft.

Axel sa...

Jag tycker att du borde skriva ett nytt inlägg jakob.

Jon sa...

Ja jag håller med föregående talare! Du skapar ngt som är som en internetbaserad drog och jag kan nog tala för många då jag säger att detta lett till sömnproblem, webläsaren har fått en utsliten uppdaterasidan-knapp, stora delar av befolkningen vandrar omkring hålögda med abstinensbesvär i väntan på nya inlägg då denna ljusglimt i vår enkla och händelsefattiga vardag.....