onsdag 12 september 2007

Jag har en talang


För ett par år sen upptäckte jag av en slump att jag är extremt bra på att se invalid ut. Från midjan och neråt. Jag är glad men samtidigt väldigt frustrerad över min talang eftersom jag sällan får briljera med den.

Inom mitt jobb så får jag ta emot priser emellanåt och det innebär oftast att jag ska gå upp på en scen till applåder och musik för att ta emot priset. Min tanke är att det här är ett perfekt tillfälle att visa upp min talang på. Jag tänker mig att jag hasar mig fram till scenen och uppför trapporna för att sen åla mig fram sista biten till prisutdelaren. Är dock lite orolig över att den metodiken kan vara för tidskrävande och att det blir en obekväm stämning bland publiken. Bot mot det skulle kunna vara att en medhjälpare helt sonika bär mig upp på scenen och sätter ner mig på golvet vid prisutdelarens fötter. Anywho... talangen är såpass imponerande att den förtjänar att visas upp inför en större publik.

7 kommentarer:

Axel sa...

hahahaha. Vore kul o se nån gång.

Andreas sa...

då skulle jag slå dig med en pinne som michael caine i rivierans guldgossar

Axel sa...

är det inte loa falkman som gör den rollen?

Jakob sa...

Vet inte. Jag har bara läst boken.

Jonatan sa...

aaaaaaahahahaha... fan va bra.
Vilket jävla CP

Jonatan sa...

För övrigt är det bland det roligaste när Michael Caine slår till i Rivierans Guldgossar. Tack för att du påminde mig Andreas

Andreas sa...

haha.aa,riktigt cp.en av mina absolut roligaste scener