tisdag 27 maj 2008

Teambuildinho


Introducing: AL from JAKOB NIELSEN on Vimeo.

Vi lekte konferens på jobbet häromdagen och alla hade fått i uppgift att presentera en annan person i "teamet". Filmen ovan är en bearbetning av hur jag ofta uppfattar samtalet – det goda samtalet två människor emellan. Det blir lätt att man försvinner in i sina egna tankar. Det blir lätt att man uppfattar samtalspartnern som en smula... fragmentarisk.

tisdag 13 maj 2008

tisdag 6 maj 2008

Daniel Jansson

Jag brukade stå och skjuta frisparkar för mig själv på kvällarna. Jag slängde upp t-shirten på ribban så den hängde ner över krysset sen stod jag och matade tills jag lyckades få ner t-shirten. Jag hade sett en äldre kille, Daniel Jansson, göra det. Daniel Jansson var lite av byns bästa kille. Han kunde rita helt perfekt.

En kväll när jag höll på med att pricka t-shirten kom Daniel Jansson och ett stojjigt gäng förbicyklandes. Jag tyckte av någon anledning att det var pinsamt. Ville inte att Daniel Jansson skulle se att jag gjorde samma sak som han brukade göra. Snabbt sprang jag fram och drog ner t-shirten. Jag var för sen och såg att han såg mig. "Jag fick ner den!" sa jag lite för högt samtidigt som jag viftade med t-shirten. "Nähäru, jag såg att du drog ner den" sa Daniel Jansson med ett leende och cyklade iväg med sina larviga kompisar. Jag tittade ner i gräset, skakade försiktigt på huvudet och tänkte "Daniel Jansson alltså".

lördag 3 maj 2008

Titta, hon skrattar!



Hon verkar ha riktigt tråkig humor, men ändå!